Posted by on februari 19, 2020

Mycket har hänt sedan HAGS grundades i småländska Aneby 1948. Vi har gått ifrån att vara ett lokalt familjeföretag till att bli en global aktör när det gäller lek och rekreation. Utbudet har utvidgats från en enkel gungställning i stål till att innehålla allt du kan önska dig för en inspirerande utomhusmiljö. För är det något som inte har förändrats de sista 70 åren – så är det vår passion och glädje över att skapa lek och mötesplatser som bidrar till ett aktivt och inkluderande samhälle.

Sedan 2017 tillverkas våra produkter i en ny fabrik i Polen. Vi är emellertid både glada och stolta över att hjärtat i verksamheten finns kvar där allt en gång började i natursköna Aneby där vi är ett 80 tal medarbetare.

Under åren har vi hunnit samla på oss ovärderlig kunskap, inte bara om hur man tillverkar lekutrustning utan också av dess viktiga säkerhet och underhåll. Vi vågar faktiskt påstå att vi är experter på området. Sedan slutet på 80-talet har vi utbildat 1000-tals personer som nu bidrar till att hålla Sveriges lekplatser fräscha och trygga. 

 

Posted in: Nyheter, Sponsorer