Posted by on mars 20, 2018

Ett gladare och hälsosammare samhälle

Visst ska lek och träning vara både roligt och tillgängligt? Men det är också en utmärkt möjlighet att skapa gladare och hälsosammare samhällen.

Vi vill skapa en offentlig miljö för alla. En lekplats för barn i alla åldrar, en träningsplats  för den som vill vara aktiv och parkmöbler för gemenskap och trivsel. Vi tänker på helheten och grundtanken för oss är att vi vill inspirera till en mer aktiv livsstil. Vi forskar och utvecklar våra produkter genom två kunskapscenter, Fitness Institute och Play Institute, vilket gör att vi ständigt förnyar oss och kommer med innovativa nyheter inom lek och träning. Vi utvecklar vårt parksortiment genom vårt varumärke Slottsbro som har smyckat det offentliga rummet med lek- och parkutrustning i över 30 år. Vi vill bidra med funktionella och väl utformade inslag i natur och stadsmiljö.

Gå gärna in på kompan.se eller Slottsbro.se och läs mer om oss och våra produkter!

KOMPAN är en världsledande leverantör av lekplatsutrustning, parkmöbler för urban stadsmiljö och utomhusgym. Vi är 1075 medarbetare och har försäljningsbolag i 19 länder och distribution i över 60.  Försäljningskontoret finns i Mölnlycke utanför Göteborg. Slottsbro är ett varumärke som ingår i Kompan koncernen.

kompan.com

Posted in: Nyheter