Posted by on februari 24, 2018

Söve AB, etablerat 2007 är ett dotterbolag och renodlat säljbolag till Norges äldsta producent av lekplatsutrustning, Söve AS. I över 40 år har Söve varit specialiserade som tillverkare och leverantör av Lek och Parkutrustning. Moderbolaget är ett stabilt kunnigt företag som kännetecknas av en god ekonomi och hög kompetens. Tillverkning, lager, leverans och kontor för moderbolaget finns på samma plats sedan starten1974 i Ulefoss Norge. Söves material av egentillverkad lekutrustning är från Skandinavien.

Vi har dock varit verksamma i Sverige sedan 1999 via företaget Utemiljö som sålt Söves produkter på den svenska marknaden. Sedan 2007 har Söve ett eget sälj och aktiebolag då företaget satsar starkt på den svenska marknaden.

Söve har stor vana av att tillmötesgå kundernas krav och önskemål på lekprodukter och Söves affärsidé och styrka är att erbjuda kunder underhållsfri och mycket slitstark lekutrustning och parkutrustning. Med de materialen HPL och aluminium kan spännande lekprodukter kombineras med en av Sveriges bästa garanti och en beräknad hållbarhet på över tjugo år. Viktiga faktorer vid utveckling av våra produkter är säkerhet, hållbarhet, slitstyrka och funktionalitet, estetiskt tilltalande, livslängd, miljövänligt och lättmonterat.

Sedan 6 år tillbaka är Söve också generelagent för flera stora europeiska företag där vi har fått förtroende att förvalta och utveckla deras varumärken i Sverige. På så sätt kan vi nu erbjuda snygga, tåliga och färgglada lekutrustning gjord i lärk, ek och robinia från företaget Europlay, designsnygga och unika lekutrustning från Eibe och underhållsfria och designsnygga utomhusmöbler från tyska, Erlau.

Besök söve.se

Posted in: Nyheter