Som enda mässan i Sverige med huvudfokus på landskapsarkitektur är vi glada att presentera våra fantastiska utställare:

CADO

CADO har ett klart mål – vi vill genom produktion och leverans av unika produkter, skapa harmoni och balans med respekt för våra kommande generationer.

Vi har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige och Danmark. Vi vill vara den ledande samarbetspartnern inom design av utemiljö – och det förpliktigar. Därför har vi alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet.

 

HAGS

Mycket har hänt sedan HAGS grundades i småländska Aneby 1948. Vi har gått ifrån att vara ett lokalt familjeföretag till att bli en global aktör när det gäller lek och rekreation. Utbudet har utvidgats från en enkel gungställning i stål till att innehålla allt du kan önska dig för en inspirerande utomhusmiljö. För är det något som inte har förändrats de sista 70 åren – så är det vår passion och glädje över att skapa lek och mötesplatser som bidrar till ett aktivt och inkluderande samhälle.

Sedan 2017 tillverkas våra produkter i en ny fabrik i Polen. Vi är emellertid både glada och stolta över att hjärtat i verksamheten finns kvar där allt en gång började i natursköna Aneby där vi är ett 80 tal medarbetare.

Under åren har vi hunnit samla på oss ovärderlig kunskap, inte bara om hur man tillverkar lekutrustning utan också av dess viktiga säkerhet och underhåll. Vi vågar faktiskt påstå att vi är experter på området. Sedan slutet på 80-talet har vi utbildat 1000-tals personer som nu bidrar till att hålla Sveriges lekplatser fräscha och trygga. 

 

Norconsult

Norconsults landskapsarkitekter och landskapsingenjörer har en lång och bred erfarenhet av utredning, gestaltning och projektering där lagarbete ger oss en möjlighet att skapa kompletta helhetslösningar.

I samarbete med övriga team är vi delaktiga i allt från tidiga utredningar till gestaltning och detaljprojektering av ny- och ombyggnadsprojekt såväl offentliga som privata miljöer.

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi arbetar med helhetslösningar som bidrar till våra kunders värdeskapande och framgång. Varje år utför vi ett stort antal uppdrag för kommuner, statliga verk och privat näringsliv, både nationellt och internationellt.

Vår bredd av samverkande specialister ger oss en fördel som säkrar att vi kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek. Tillsammans i koncernen är vi över 4000 medarbetare med kontor och uppdrag världen över, varav närmare 800 medarbetare arbetar i Sverige.

RAMBOLL

Ramboll är samhällsbyggare som designar framtidens städer och samhällen. Våra innovativa och hållbara lösningar gör skillnad för våra kunder, slutkunder och samhället i stort. I Sverige är vi 2000 medarbetare, fördelade på 28 kontor över hela landet. Vi arbetar inom sektorerna Buildings, Transport, Environment & Health, Water, Energy, Project Management och Management Consulting.

Ramboll grundades i Danmark 1945 med en tydlig vision – att skapa hållbara samhällen där människor och miljö kan blomstra. Vi är stolta över vår unika historia och det högre syftet med vår verksamhet. Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen i stort. Vi kallar det Engineering for Life.

 

 

Tidskriften Landskap

Tidskriften Landskap är branschtidningen för alla dem som arbetar med att planera, anlägga och vårda utemiljöer. 
Vår förhoppning är att du som läsare ska känna igen dig i våra artiklar, porträtt och reportage och att du kan hämta inspiration och hjälp att utveckla din roll i skapandet av våra nya landskap.
Tidskriften Landskap utkommer 8 gånger per år och och ges ut av Tejarps Förlag AB.
Studerande får alltid en förmånlig rabatt på en prenumeration, besök www.tidskriftenlandskap.se för mer information.

Tönnersjö Plantskola

Tönnersjö Plantskola är Sveriges trevligaste Trädodlare.

​Var inte blyg utan ​kom till vår monter så belönar vi dig med världens bästa ​TRÄDGUIDE på 243 sidor och över 1000 Träd-bilder.

Och besök oss ​gärna på ​Facebook​ eller på vår Hemsida med fina bilder och filmer över vår odling och snygga personal.

***

På landskapsarkitekturdagen skapas möjligheter till nya kontakter mellan studenter och branschens aktörer. Våra utställare gör dagen möjlig och många återkommer från år till år. Missa inte ert företags chans visa upp och demonstrera material och produkter i möte med andra aktörer och möta framtida kollegor!

För att boka plats kontaktas:

larkdagen.foretag@stud.slu.se